10
Kas
2010
0

Restoranlarda Satışı Arttırmak

Her restoran doğru tekniklerle daha çok satabilir, ay sonu cirosunda değişikliği görebilir.

Restoranların satışını engelleyen temel sebepler;

  • Müşteri ile yeterli ve düzenli iletişim olmaması.
  • Müşterinin sizden yeterince haberdar olmamas.
  • Menülerin müşterinin daha çok almasına sebep yaratmaması.
  • Satış personelinin eğitimsizliği.
  • Müşteriyi satılmak istenen ürüne yönlendirememe.

Çoğu zaman işletmelerde tek bir sebep bulunmuyor. Birkaç sebep birden karşımıza çıkıyor. Bu konular üzerinde çalışmalar satışı ve satış deneyimini toptan değiştirecektir.

0

You may also like

Gelecekte Restoran Açmak İçin Yapmanız Gerekenler
Paket Servis Restoranlar da Yer Seçimi Üzerine…
Paket Servis Restoranlarda Motorcular Nasıl Satış İçin Kullanılmalıdır…
Restoranınızın Broşürüne Yazı Yazarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Leave a Reply